PDD-NOS

Als je PDD-NOS hebt, weten je hersenen niet goed wat ze met alle puzzelstukjes moeten doen. Je kunt de stukjes niet goed in elkaar leggen. Je hebt vaak wat extra tijd nodig om alle info bij elkaar te puzzelen. Als je hoofd te vol zit, lukt dat even niet meer.

Zeker als er heel veel info op je af komt, begrijp je er helemaal niks van. En dan kun je soms boos, verdrietig of bang worden.

Kinderen met PDD-NOS vinden het vaak moeilijk om te weten wat de ander denkt. Ze denken vaak in plaatjes. Als iets er anders uitziet dan op het plaatje in hun hoofd, dan kunnen ze in de war raken.

Kinderen met PDD-NOS houden niet van verrassingen. Ze willen graag weten wat er gaat gebeuren. Dan kunnen ze zich erop voorbereiden.

Kinderen met PDD-NOS kunnen informatie goed onthouden als ze die zien. Ze zijn visueel ingesteld. Ook zien ze vaak kleine dingen die anderen niet zo snel zien. Bovendien ben je met PDDNOS vaak erg eerlijk.
Sommige kinderen met PDD-NOS hebben één onderwerp waar ze veel van weten of waar ze heel goed in zijn.

Hulp4kids kan je helpen met PDD-NOS.
Wij bieden je orde, regelmaat en structuur en werken stapje-voor-stapje, zodat nieuwe dingen voorspelbaar worden.

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

18.07 | 20:06

Bij hulp4kids wordt goed gekeken naar dat wat kinderen moeilijk vinden en zie je ze zich ontwikkelen & steeds zekerder worden! Mooi om van dichtbij mee te maken

...
24.08 | 22:44
Tarieven heeft ontvangen 1
03.08 | 18:38
Home heeft ontvangen 4
Je vindt deze pagina leuk